Tandläkarbesök och fiskyngel

Nu i morse hade jag bett om att få hjälp lite tidigare, eftersom jag hade tid till tandläkaren klockan 9.00. Skönt att ha bra med tid, och inte behöva stressa. Jag hann gå  med rullatorn ut till korridoren när far kom efter mig. Luften kändes fuktigt, mulet och smått regnigt var det, och nu märktes det att man hade just varit i värmen. Tandläkarbesöket gick bra, tänderna var i gott skick, bara lite tandsten. Jag klarade mig fint när tandläkaren putsade tandstenen bort, vid jämna mellanrum höll vi korta pauser så jag fick vila och stänga munnen i mellan.

Det kändes riktigt bra att jobba bara tre timmar. Hade nu lite arbetsuppgifter så dagen gick ganska fort. Mor kom på eftermiddagen o. hälsade på mig med en av våra vänners hund som hon skötte idag.  Alltid roligt att få se en hund.

Ikväll när jag såg på akvariet, fick jag plötsligt se en liten fiskyngel, en slamkrypare. Jag gick och frågade om personalen hade tid och fånga den i buren. Efter en stund fick jag hjälp, nu märkte vi att det fanns fler fiskyngel i akvariet, men fem lyckades vi fånga. Borde bara ta och byta ut växterna o. städa, sen kanske lite nya fiskar också. Nu har jag något att sköta om. 🙂 Jag hann också beställa lite julklappar.

Kram 🙂

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.