Ogillar tekniska förändringar

Medan vi var till södern, blev det några tekniska förändringar i TVkanalerna vilket ledde till att man skulle göra en ny kanalsökning. Igår försökte jag göra en sökning på kanalerna, men rutan med svag eller inget signal dök upp på TVskärmen. Nu i morse nämnde jag om problemet för personalen, som sen bad mig gå till fabriksinställngarna och ta bort allt data, så gjorde vi kanalsökningen tillsammans. Ja alla utom mina betalda kanaler kom.

Arbetsdagen var väldigt lugn, det fanns inga uppgifter åt mig. Nå, huvudsaken var att jag var och visade upp mig på jobbet. Dagens vattenterapi gick bra, musiken var lite högre än vanligt. Sen i omklädningsrummet hörde vi med personalen på radion att Finlands presidentpar Niinistö-Haukio väntar barn, dagens nyhet! 🙂

Pratade sen med far om kanalproblemet, de skulle få hjälp av en kille med  deras TV. Far lovade fråga om min TV, men trodde att jag hade en för gammal digibox. Åh, vad jag ogillar tekniska förändringar.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.