En härlig överraskning

När jag hade varit och ätit lunch,började sen och jobba. Så fick jag en härlig överraskning då en vän kom på snabb besök och hälsade på. Roligt att träffas och båda hade saknat varandra, tiden går bara utan att man hinner med. Jag blev jätteglad över att träffa min vän, och sade att vi borde nog träffas-

Ikväll hjälpte handledaren mig att putsa algerna från akvarieglaset, det var ingen nöje att se på akvariet. Själv var jag nöjd o. glad att det fanns tid och sen lade vi rengöringsmedlet i vattnet, som gjorde det klarare. Trampade en halv timme och det blev något på 7 km. Ja dagen blev blev bättre trots att morgonen kändes kanske lite trög och klumpig.

Kram 🙂

 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.