Tiden går fortare på morgonen?

I morse hade jag bett att personalen skulle komma och hjälpa mig redan klockan 7.15, för att hinna bli klar tills stugmötet skulle börja. Jag vet inte men ibland känns det som om tiden skulle gå fortare på morgonen? Nej, jag hade ingen stress, hann bra till mötet. Ibland blir man bara förvånad hur klockan går, och ändå gör man hela tiden, då sölas det inte o. jag är ganska rask av mig tycker jag själv.

Nu idag var föreståndaren, flera av personalen och vi som bor i stug 3 på plats när stugmötet hölls. Där diskuterades hur sommaren hade varit, vad som hade varit bra eller dåligt. Någon ville göra en resa. Vad finns det för möjligheter att göra i en grupp. Våra tankar skrevs på datorn i intervall lägenheten där vi satt. Själv bad jag att man skulle vattna blomlådorna och tuijan medan jag är borta. Mötet var bra tyckte jag själv, smet därifrån lite tidigare för att hinna med Vipparin,

Dimman låg fortfarande kvar då jag for till jobbet, som lättade först någon gång på eftermiddagen o. sen var det bara grått och mulet. Arbetsdagen var bra, lagade alla arbetsuppgifter så att bordet blev rent. Fysioterapin gick bra, det var ganska mångsidigt med träningarna. Sen fick jag lite massage i min vänstra arm som var en aning öm.

Kram. 🙂

 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.