Dimmigt hela dagen

Minns inte när det skulle ha varit dimmigt en hel dag, liksom det har varit idag. Vanligtvis kan det vara dimma på morgon som försvinner under dagen, men inte den här dimman som låg precis hela dagen. Luften kändes på något sätt lite fuktig. Konstigt när mobilen visade 17 grader som mest och en sol bakom ett moln, medan den andra visade 8, 9 grader och sen var det mulet o. dimma. Ja vilken termometer skulle man tro på, det var inte lätt att veta.

Bilderna togs på eftermiddagen när jag hade kommit hem från jobbet. Här kan ni se mina ljung som planterades igår. 🙂 Nu borde jag fundera ut några tankar o. funderingar inför morgonens stugmöte med grannarna. Tror att jag följer först lite med och ser hur diskussionen, och sen kan jag framföra mina åsikter ifall det behövs. 🙂

Kram 🙂

 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.