Hösten gör sig påmind och två pelargoner fick komma på fönsterbrädan

I morse när jag steg upp så var det bara 3,8 värmegrader, ja hösten gör sig påmind om man vill eller inte. Men jag hade ju täckt pelargonerna och det var ingen fara med dom. 🙂 Det var ännu lite dimma som låg kvar, när solen började att skina och det blev upp till kring 14, 15 grader.

Förmiddagen var jag på den dagliga verksamheten. Jag satt och målade lite i målarboken. Sen blev det dags att fara till vattenterapin, tänk att jag fick åka med Vipparin direkt till simhallen. Nu hann jag till och med gå i ångbastun, innan personalen började duscha mig. Jo vattenterapin gick bra, kanske lite lugnare var det idag. Till en början tyckte jag att vattnet var lite kallt, men blev sen vänjde jag mig.

När jag var hemma igen kom mor, och lagade lite höstblommor i mina blomlådor. Jag satt på bänken och höll henne sällskap. 🙂 Min mor tog två av pelargonerna hem till dom och fick komma in på fönsterbrädan, det blev ju två blommor kvar här hos mig som jag får njuta av ännu, men på fredag ska de också få komma in i värmen. 🙂 Här kan man få goda råd om hur man övervintrar pelargoner.

Kram 🙂

 

 

 

 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.