Roligt att se fyrbenta vänner

Vi fick besök av våra vänner som kom med sina hundar, och satt en stund i trädgården. O vad jag ibland kan sakna att få ha en hund, medan jag bodde ännu hemma hos mina föräldrar hade vi två hundar men inte på samma gång. Det var nog trevligt att se våra vänner också, hundarna sprang fritt i trädgården. Jag tycker det är alltid roligt att se fyrbenta vänner. 🙂

Tänk att det börjar skymma redan efter halvåtta tiden, när jag kom hem till boendet. Blir alltid lite hur fort det blir mörkt nu, men det är ju höst om man vill eller inte. Ikväll packade vi med personalen väskan för morgondagens vattenterapi.

Kram 🙂

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.