Lurar man med höstvärmen?

Nu hade det lovats varmt och soligt väder tills idag, men nepp så blev det inte, istället blev det mulet med  12, 13 grader. Ja det känns som om man skulle lura med höstvärmen, nå det är inte den första gånger när väderleksprognosen går fel i år och inte den sista heller. Men jag blev lite besviken på vädret.

Mor och jag var på höstmarknad till Aspegrens Trädgård. Det var en hel del  produkter, bland annat kryddor, ägg och hantverk som såldes där. Trevligt att gå runt och titta, även om det var lite kyligt. Sen for vi till stan, gick lite i butikerna. Jag hittade knästrumpor åt mig.

Vi fick en färdig laxsoppa av min bror som vi åt nu på dagen. Soppan var riktig god. Nu ska jag bara vara och njuta av lördagskvällen. Ni ska ha en skön kväll.

Kram 🙂

 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.