Nöjd med fysioterapin

Ibland blir det en skön känsla jag får när det har gått bra på fysioterapin. Det blev balansträningar på bollen. Lite att gå fram- och bakåt, att jag kan tycka det är svårt att gå bakåt. Känns som om jag skulle falla när jag lutar mig bakåt även om min fysioterapeut håller i händerna, men  det  gick bra ändå. Sen skulle jag stå alldeles rak och stilla när terapeuten gav små knuffningar. min uppgift blev att hålla balansen och inte falla mot det hållet som en knuff kom ifrån. Man gör mer än vad man skulle tro, och jag höll min balans bra. På mattan blev det ännu några muskelövningar innan vi började töja mina  ben. Ja jag var nöjd med fysioterapin idag.

Nu ikväll trampade jag 8.9 km.35 min Förra veckan blev det inget trampande så jag tog itu med saken. 🙂 Tror att mitt huvud reagerar lite på det smått regniga, kyliga o. mulna vädret och höll på att få huvudvärk, men aspirinen hjälpte bra 🙂

Kram 🙂

 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.