Fartfyllld eftermiddag och ännu får jag njuta av pelargonerna

Det har varit ganska mulet och kyligt väder, ibland kom det faktiskt lite regn också.  Hade en bra dag på jobbet, måste bara se till att det inte blir för mycket för min hand att knacka in på datorn. Jag fick lördagens arbetsuppgifter in på datorn.

Hade tidigare idag kommit överens att jag skulle träffa mor och min assistent vid femtiden, och hade kommit överens med personalen en tid när jag skulle äta middag. Då skulle jag hinna bra , det trodde jag. 🙂 Sen visade det sig att mor kom tidigare, hade med sig en Tuija som jag skulle få till terrassen eftersom den förra barrväxten torkade ut. När personalen höll på med att värma maten, kom assistenten lite tidigare än jag hade väntat mig. Sen blev det så att jag åt maten medan mor och min assistenten var ute på terrassen o. grejade på. Det blev en fartfylld eftermiddag.

Med assistenten rensade vi pelargonerna, lite torra blommor och blad. Visst blev de fina igen, 🙂 ännu får jag njuta av pelargonerna ett tag innan de få gå i vintervila före vi åker på resan. Sen hann vi laga en rengörande ansiktsmask, så nu har jag en ren och fin hy. 🙂

Kram 🙂

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.