Vad bra att telefoner finns

Dagen har varit mulen, kylig och regnig, bara 10 värmegrader. I morse tog jag i misstag korta strumpor på mig, tänkte inte på att jag jobbar i en källare där det är lite kyligt och svalt. Ju längre dagen skred märkte jag att mina ben började att frysa. Efter lunchen skrev jag ett meddelande åt personalen på boende, och frågade om man kunde ta längre strumpor åt mig till simhallen.  Man svarade åt mig att det gick bra. Annars var min arbetsdag riktig bra.

Vid simhallen sade personalen att vad bra att telefoner finns och jag kan använda den. Jag kunde bara konstatera, att jag inte visste hur jag tänkte med strumporna. Det var lite livligare i bassängen idag, till en början var det en skolklass men läraren bad klassen flyttade sig till den stora bassängen.  Sen var det två ganska stora killar som skvättade så att vattnet kom på oss andra, det var lite störande. Vattenterapi gick nog bra.

Medan vi med personalen väntade på Vippari, träffade jag några vänner bland annat min far. Till kvällen började det att blåsa så pelargonerna fick flytta sig till bänken.  🙂

Kram 🙂

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.