Startade om mobilen och allt fungerade igen

Lite senare blev det en promenad med mor och rullstolen, tidningen Helsingin Sanomat skulle hämtas vid postutdelningen eftersom tidningen inte delas ut till hushållen på helgen. Under promenaden fick man se någon glimt av solen, vi pratade om svamparna som växte på gräsmattorna och såg vackra ut men en del är ju giftiga.

Jag började smått grubbla över mobilens nätverksproblem, bestämde mig för att försöka starta om hela telefonen. Det gjorde jag och sen fungerade allt igen, då kände jag mig lättad. 🙂 Mor lagade några knäckebröd med gravad lax åt mig, jag tycker ju om den sortens fisk. Sen körde far hem mig till boendet. Lämnade bara sakerna i lägenheten så fick jag gå o. äta kvällsmål, personalen hade redan satt tevattnet på. 🙂

Kram 🙂

 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.