Söndagslunch på Epuque

Vad skönt det var att sova en lång natt, vaknade först efter klockan nio i morse. Och tänk att jag inte orkade se på Wallander igår utan gick och lade mig. Vanligtvis brukar jag vara en nattuggla som går bland de sista o. sova.

Nu har jag börjat misstänka att jag reagerar på höstmögel därute, härinne hostar jag nästan inget alls. Mor var och köpte mera allergimedciner/antihistaminer åt mig. Märkte att TeliaSonera inte har haft nätverk nu på dagen. Undrar om det har varit något nätverksproblem? Jag har ju klarat mig med paddan. Men vill gärna veta. om det finns någon annan som har haft problem med TeliaSonera.

Här har det varit ganska mulet väder. Mina föräldrars granne bjöd oss tiill Epoque på söndags-lunch. Där var ganska mycket med människor, och maten smakade gott. Köttet var mör och god. Vi var riktigt nöjda med lunchen.

 

Ni ska ha en bra fortsättningen på dagen. Kram 🙂

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.