En sväng till stan och fotbollsmatch

Igår innan jag kom till mina föräldrar, tog mor och rensade lite mitt klädskåp. Sommarkläder och sådant som jag inte anvvänder så togs bort. På kvällen blev det fredagsbastu.

Idag på förmiddagen blev det en sväng till stan med  mor. Just när vi var på torget kom det en gaanska ordentlig regnskur, men som tur  hade vi bilen nära. På Sunds Trädgård köpte vi blomlökar. Själv hittade jag på Cubus lite kläder.

Jag tog utebyxorna och fingervantarna på innan jag for på fotbollsmatch, för att ha det varmt och luften kändes ganska kyligt. Det var en spännande match mellan JARO och HONKA. Hemmalaget kunde hålla nollan till börjaan av den andra halvleken, och några minuter gjorde JARO själv ett mål men sen fick motståndarna också ett mål.

På pausen kom en facebook följare och pratade med mig, medan jag väntade på att få grillkorven. Det var trevligt, men jag märkte att pratandet var ganska enkelt.( Nästan som till ett barn.) Därför vill jag ge ett råd, att man kan nog prata helt normalt  med mig. Eller så tänker människor inte på när de träffar en person med funktionsnedsättning. Ibland känner jag mig  lite besvärad ,när folk inte vet hur de ska tala med mig.

Matchen fotsatte med att vara spännande, motsåndarna var hela tiden ett strå vassare och hade flera målchanser. JARO hade lite bättre spel i den andra halvleken, men HONKA fick ännu ett mål och vann med 1 – 2.

Vet inte om det är något i luften som jag reagerar på och hostar då jag är ute, hade slutat ta allergimediciner. När jag kom hem tog jag en Heinix, och nu har jag inte hostat  här inne, så kanske det är vått och fuktigt där ute.

Kram 🙂

 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.