Viktigt att känna sig trygg 

I natt hade jag svårt att somna,  och vet inte varför. Sen på morgonen när handledaren hjälpte mig morgonbestyr, fick jag höra att i personalen är man av olika åsikter om handledaren ska vänta efter vattenterapi med mig på Vippari eller inte. Själv tycker jag att det är tryggare om handledaren blir och väntar tills bussen kommer, när det kan hända vad som helst så kan jag inte själv börja  ringa.

Sen gick jag och pratade med föreståndare som förstod och skrev i kalendern att handledaren ska vänta med mig på Vippari.  Jag tycker att det är viktigt att känna sig trygg. Och det var bra att reda ut saken. 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.