Hjälp underlättar

Det var en riktig bra dag på jobbet. Visst var det en del att laga, men man hade varit snäll och matat in en del av gårdagens lappar så lite hjälp underlättade mig.  Nej jag tar aldrig någon stress att jag inte skulle hinna göra, utan gör det som jag hinner. Bäst att få arbeta i sin egen takt, och se till att handen inte bli alltför trött. Jag hann laga en hel del, till och med ganska många lappar från gårdagen.

I morse var det dimmigt, solglimtar ibland sen mulet, ja lite omväxlande väder kan man säga. När jag kom hem så hann jag byta några ord med föreståndaren, medan vi gick över gården till boendet. Jag sade om att min vattenterapi är varje vecka, föreståndaren tyckte det var bra och bäst att skriva upp i kalendern så vet personalen. Och på det sättet undviker man missförstånd. Sen körde jag med elrullstolen till stugköket där en handledare packade upp matvarorna, så fick jag dricka mitt kaffe.

Ni får tro eller ej, men jag har faktiskt beställt de första julklapparna på nätet. Jag är väl lite onödigt ivrig som är och shoppar nu redan, men sådan är jag. Ikväll kom far och hälsade på. Vi pratade bland annat om resan, såg på nätet hurudan hotellet är som vi ska bo på. Tänkte sen att jag skulle printa ut det som stod om hotellet, men printern ville inte samarbeta med mig.

Kram 🙂

 

 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.