Verser och rim

Ja idag har jag ju varit ledig från mitt vanliga jobb, det skulle bli en dag på den dagliga verksamheten. Nu tog jag med mitt tangentbord, eftersom jag skulle få en uppgift på datorn. Min uppgift blev att skriva verser och rim från ett papper, som sen ska tryckas på ett dynvar eller på ett kort. Det var bra att bara få skriva från ett papper, själv är jag inte bra på verser och rim på finska.

På eftermiddagen var det mulet och det regnade ganska häftigt, men sen till kvällen blev det lite sol. Dagens fysioterapi blev lite kortare när min terapeut hade något annat program.Terapin gick bra, det blev mest tänjningar och rotationer.En stund senare hördes det lite åska som var inte så länge.

Ikväll badade jag bastu som kändes riktigt skönt. Jag tror att det är vädret som gör mig  lite trött och slö.

Kram 🙂

 

 

 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.