I mig finns det många olika känslor

Här blev det mulen och regnig dag,nu var det riktigt höstväder. Det var en bra arbetsdag på jobbet, hann

göra en hel del.

Jag är en person som inte visar så lätt mina känslor, egentligen är jag en som reagerar känslomässigt även om många människor vet av det. Vet att man inte ska reta upp sig precis på allt, men ibland går det ej att undvika en del saker och känslor, och borde veta hurudana människorna kan vara. Liksom känslan när någon delar något gott åt en annan människa framför min näsa, och då känner jag mig utanför. Ibland låtsas jag att jag inte skulle bry mig om det, om ibland känner jag som ett litet barn och frågar: ”Skulle jag också kunna få?” Det är så som det känns när någon inte märker en och lämnar utanför. Idag fick jag en godis och tackade för den, jag själv är en som tycker att alla människor har samma värde och ska bli rättvist behandlad.

Hemma gick den orättvis känslan ganska fort över. Nu fick jag vara den som uppmuntra en annan människa och säga hur viktigt vänskapet är. Sen var det skönt att höra  att man är viktig för den andra också. Jo i mig finns det många olika känslor.

 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.