Strulmåndag som slutade bra

Natten var så pass varm, att pelargonerna behövdes inte bli täckt av fiberduken. En stund innan jag skulle fara till jobbet slutade mitt säkerhetsbälte på elrullstolen att fungera, och ville inte komma ut o. hakade sig fast. Min granne var snäll och lånade ut sitt reservbälte, Vippari fick lite vänta när personalen var efter säkerhetsbälte åt mig.

På jobbet tänkte jag göra fel, så det tog sin lilla tid för mig att korrigera. Just då kändes det som om allt strulade till sig. Vädret var lite växlande, ibland mulet och ibland sken solen, det var varmt till och med 16 grader.

I simhallen fick jag vänta i omklädningsrummet, för att platsen där jag brukar lämna elrullstolen var upptaget. Vi klädde med personalen av mig så mycket som man kunde, sen kunde jag fara o. lämnade stolen och sätta mig i duschstolen, vi hann bra tills vattenterpin skulle börja. Det gick bra i vattnet, jag kände mig riktigt nöjd. Ovanligt lite människor var det i simhallen även idag, och man kunde njuta av tystheten.

Min bror kom ikväll och såg på säkerhetsbältet. Det tog bara en stund så var bältet fixat. 🙂 Ja det var en strulmåndag som slutade bra. 🙂 Sen vid kvällsmålet gav jag en banan åt min granne som tack för lånet av bältet.

Kram 🙂

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.