Vad vackert!

Tänkte blogga lite innan jag läggsr mig, ja då bestämde datorn sig för att uppdatera som verkar gå långsamt och jag skriver på den nya paddan. Ikväll började det en ny säsong av Dicte, en dansk serie som jag såg på.

Arbetsdagen igår var riktigt bra, jag fick en hel del gjort och det var jag glad för. När jag hade kommit hem ringde en av mina vänner, om det skulle  passa med bulla så kan jag bjuda på kaffe? Jag tyckte om tanken. Ett spontant kaffebesök piggade upp det gråa och smått regniga vädret, det var ju trevligt också med lite sällskap. Här emellan måste jag avslöja att jag flyttade mig till datorn efter att uppdateringarna var klara.

Det var roligt också  att min assistent kom till mig. Vi gjorde en promenad till K-Supermarket, när jag behövde ha lite pålägg och lite annat. På vägen kom det några regndroppar men jag hade med mitt regnskydd.

När vi var hemma igen, hjälpte assistenten mig att rensa bort det torra från pelargonerna.  Då fick jag se något vackert och som jag aldrig tidigare har sett, att en blomma kan vara både rosa och vit. Jag tycker vad vackert det såg ut! 🙂

Nu ska jag gå och hoppa i säng, det har redan blivit lördag, så jag säger kram och god natt. 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.