Gjort inte så mycket och bastukväll

Sov kanske lite oroligt på morgonkvisten, var ändå ganska pigg då jag steg upp. Kanske jag var bara trött efter veckan, tja, det kan ju också hända. Jag var ganska slö av mig hela, halva dagen och gjorde inte så mycket, bara det som jag hade lust med. Pratat lte i telefon med några vänner.

Här har det varit lite mulet väder, även om solen försökte komma fram ibland. Efter lunchen var vi med några grannar och personal på en promenad. Jag träffade en assistent som jag hade i lågstadiet, och som undrade vad jag gjorde när jag var ute och gick. Efteråt log jag för mig själv och tänkte: ”Många kanske inte tänker på att jag bor i Kivilös.” 🙂

Ikväll bad jag att personalen skulle lyfta pelargonerna ner på bänken, eftersom man har lovat lite hårdare vind i morgon. När jag hade ätit kvällsmål hjälpte handledaren mig att gå i bastun, så jag hade en bastukväll.

Kram 🙂

-bastu

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.