Dags att återvända till jobbet och plötsligt låg jag på golvet

Nu när jag har blivit frisk så var det dags att återvända till jobbet. Det kändes riktigt bra, jag var pigg och ville jobba igen. När jag kom till arbetet, berättade mina arbetskamrater att de skulle ha några kvällar att jobba, och då börjar man senare på dagen. Jag valde för att stanna hemma o. vara ledig de dagarna, eftersom på kontoret kommer både dörren och datorn att vara stängt, vi är så pass några människor som samarbetar där jag jobbar. Därför tog jag detta beslut, sen meddelade jag till boendets föreståndare och hemvården, ville vara ute i god tid o. meddela.

Arbetsdagen gick bra, jag hann göra en hel del och högen med arbetsuppgifterna blev mindre. I samma stund som jag skulle öppna Socialens ytterdörr kom Vippari chauffören till dörren, och jag fick köra med elrullstolen direkt in i bilen, ja ibland råkar det sig att man har tur.

Det blev ganska lugn fysioterapi, blev mest tänjningar och massage. Bra att ta en mjukare terapi ibland.

Idag har det varit mulet och kyligare väder, mot kvällen började det att regna. Min bror ringde och berättade att mina föräldrars o. min resa är till Kreta. Så det är något roligt att se framemot. 🙂 Nu ikväll trampade jag 10 km. med Motomed som tog något på 40 min. Efteråt när jag skulle gå med rullatorn till kvällsmålet, på något vis svek mina ben och jag ramlade omkull o. fick rullatorns handtag i pannan. Allt gick så fort och plötsligt låg jag på golvet, personalen kom och hjälpte  mig upp, men visst gjorde det lite ont, sen fick jag kallt på stället som syntes lite efter att handtaget hade tagit i. Det är sånt som ibland händer, ett under är att mobilen ramlade inte bort från rullatorn. Tur att det syns inget märke på pannan.

Kram 🙂

 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.