Onsdag med överraskningar

Ja då kom höstens hittills kyligaste morgon med sina 2,8 värmegrader, tur att fiberduken hade skyddat mina fina blommor. En liten tröst var att solen lyste från en klarblå himmel, och blev ändå något kring 15 grader.

På den dagliga verksamheten satt jag  o. målade i målarboken, medan de andra hade tidningsläsning. Vid lunchen fick jag ta min sista antibiotika tablett, som kändes riktigt skönt. Nu kan jag väl säga att jag har blivit frisk, och hostan är borta. Behöver inte mera fundera på vad jag ska äta då det är dags för med medicin, eller vara rädd för att börja må dåligt. Räddningen var nog att vi med mor kom på att jag skulle äta åksjukstablett som faktiskt hjälpte.

Hade just druckit eftermiddagskaffe när mor ringde mig, jag körde med elrullstolen till ett annat rum för att kunna prata. Saken gällde att det troligen blir en höstresa till ett varmare land i slutet av september, och jag blev förstås glad att höra nyheten. Vi pratade bara en kort stund, och efteråt skickade jag ett textmeddelande: ”Vart? När?” För att lite nyfiken var jag nog. 🙂

Efter en stund kom personalen med en vän som hade kommit och hälsa på, jag plockade ihop mina saker så gick vi hem till mig. 🙂 Det kom igen rökt sik som jag sparar tills i morgon. Alltid är det trevligt att få besök av sina vänner. Så det var en onsdag med överraskningar. 🙂

Kram 🙂

 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.