Kyliga nätter, snabbare Internet och vänner

Det är väl bara att vänja sig vid att det börjar vara kyliga nätter nu, likaså i morse var temperaturen var kring +4 grader. Kände mig glad över att pelargonerna hade klarat sig, fick sen höra att på en del ställen hade marken varit lite vit av frost. På dagen blev det soligt och ungefär 15 grader.

Hade en bra dag, hostade inte just något alls och behövde ej ta hostmedicin. Har känt mig nöjd att jag valde och stanna här på den dagliga verksamheten tills medicinkuren är slut. På eftermiddagen kom min bror med pojken hem till mig, de lagade en kabel från modemet till datorn eftersom min nätsticka slutade att fungera. Med lite råd från JNT. fick vi det att fungera, dessutom blev Internet snabbare. Sen bryts nätet inte av ifall man ej använder datorn på en längre tid, och det känns bra att söka ett nätverk på nytt.

När jag hade ätit middag fick jag besök av en vän. Oj vad tiden går fort när man pratar med en del vänner, man märker inte hur fort tiden går. Det är alltid lika roligt att träffas. Annars har jag skrivit meddelanden eller pratat i telefon med mina vänner. Efteråt får jag en alltid en bra känsla att jag har haft kontakt, med de som betyder mycket för mig.

Nu ikväll efter kvällsmålet var vi med personalen till förrådet efter en fiberduk, som vi täckte pelargonerna med. Ja det gäller att vara på sin vakt, och ikväll var det ju en klarblå himmel så det kan bli en kall natt igen. 🙂

Kram 🙂

 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.