Bra att sittställningen på elrullstolen kunde korrigeras

Vilken kylig morgon det var i morse, det var bara något på fyra värmegrader men än klarar blommorna sig. Kände mig lite hostig men inte så farligt mycket och tog lite hostmedicin. Medan jag åt frukost skickade hemvården ett meddelande och frågade om jag var idag på jobbet. Sen svarade jag att jag kommer till jobbet först på torsdag.

I en tid har jag tyckt att jag sitter sämre i elrullstolen än tidigare, det har känts som om jag skulle rutscha framåt ifall säkerhetsbältet inte var på. Det var faktiskt en obehaglig känsla. Nu när jag satte mig i stolen, tittade vi med personalen var felet kunde vara med sittställningen. Sen hittade jag knappen där man kunde ändra på lutningen på sitsen, tog den lite bakåt. Oj vilken skillnad det blev och plötslig kändes det bra igen. Ja det var bra att sittställningen på elrullstolen kunde korrigeras.

Solen sken också idag och temperaturen steg upp till 16 grader. Jag var förmiddagen på den dagliga verksamheten tills  jag for på vattenterapi. Satt och målade i min målarbok. Sen fick jag en lite åktur med Vippari, åkte till och med till andra sidan av stan. Vi hann bli klara med duschandet innan vattenterapin började.Det gick bra, hela simhallen var så tyst och det var bara några människor förutom jag och min fysioterapeut. Jag var riktigt nöd med dagens terapi.

Ännu ikväll tog jag hostmedicin och räknar med att jag skulle vara på den säkrare sidan, gårdagen gick helt utan medicin, ja förutom antibiotikan då.

Kram

 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.