En sidvisning ifrån 100 000

Alltid när jag loggar in mig här på bloggen, kikar jag lite på statistiken för sidvisningar och för en stund sedan var det en visning ifrån 100 000. Det känns helt otroligt, nu räknar jag sidovisningarna från o. med när bloggens sidan förnyades som är snart fyra och ett halvt år sedan, och innan dess hade jag bloggat ett år.

Ja tänk att människor vill läsa min blogg, om hur det är att leva vardagen med en funktionsnedsättning/funktionshinder. Livet skiljer inte så mycket ifrån det ”vanliga,”förutom att det krävs en noggrannare planering och hjälp . Annars är jag en vanlig människa som ibland sitter i en rullstol, och har olika känslor.

Kuvahaun tulos haulle 100 000 views

Bild: /Google.fi/search

Tack alla, för att ni vill läsa om min vardag som jag delar med mig här på bloggen.

Kram

 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.