Med rätt medicin blir jag nog bra

I morse blev det en tur till Hälsovårdscentralen, eftersom jag hostade fortfarande och inte ville att det skulle bli värre. Det räckte med att jag fick hosta ganska mycket igår kväll förrän jag somnade. Ja det blev en två timmars väntan på HVC, nar man ville ta en snabb sänka och feber på mig och på den fronten var allt bra.

Den här gången var det en annan läkare, som trodde på min mors erfarenheter om hur det var när jag var sjuk. Det kändes skönt att vara hos en läkare som inte ifrågasatte olika saker,o. skrev antibiotika, hostmedicin och ögondroppar. Mitt öga har nog blivit bättre, men riktigt bra är den inte.

Sen hem och ta medicin, en stund efteråt blev jag lite illamående av antibiotikan. Fick upp en del slemm, och nu mår jag bättre igen. Ja med rätt medicin blir jag noc bra. Jag avbokade morgondagens fysioterapi. Till eftermiddagen blev det solsken och varmt, så vi satt med mor och far en stund ute i solen o. det var skönt. 🙂 Igår kom leveransen av hushålls- och wcpapper som min brors pojke sålde för sitt fotbollslag, själv  hade jag beställt av båda. 🙂

Kram 🙂

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.