Följer lite med förkylningen

Blev väckt någon gång på morgonnatten av att min mobil ringde två gånger, inte alls trevligt och när jag svarade hördes det ingenting i den andra ändan. Nå, det tog en stund för mig att stänga telefonen, och sov sen vidare till klockan till tio.

Det är lite svårt att säga hur jag mår, inte har jag blivit sämre men hostan tycks vara av den envisare sorten även om jag har tagit medicin. Nu är jag  ännu hos mor och far, vi följer med lite med förkylningen o. hostan. Det skrev jag till boendet och bad personalen att avboka mina Vippari skjuts för resten av veckan. Ett missförstånd med hemvården hade det blivit, och de hade varit med lunch till jobbet utan att veta jag var sjuk. Sen bad jag hjälparen meddela vidare att jag är borta ännu. Så skrev jag till mina arbetskamrater, att de fick om de ville äta upp lunchpotionen som hade blivit lämnad i kylskåpet.

Ibland blir det lite mer att ordna saker och ting, när man är sjuk. Här har det varit mulet och smått regnigt väder.

Kram 🙂

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.