Börjar väl att gå

Hade i morse ännu att jag hostade till o. snöt mig. Det känns liksom om hostan skulle ha lugnat lite ner sig, näsan rinner  stundvis och ibland funderar jag hur mycket det kan komma ur en näsa. Då eller nu när jag är förkyld, kan jag känna mig lite mer hjälplös än vanligt. Det är ju inte alltid som jag kan snyta mig själv. Blir smått rädd för att jag ska smitta ner de andra här hemma, men så vill de ta hand om mig medan jag är sjuk. 🙂 Nu känns det som det skulle börja väl att gå bättre med förkylningen.

Det kändes härligt att få ett e-mail av en vän, som blev orolig över hur jag mådde, eftersom jag inte hade bloggat på ett tag. Hade sen sett det  senaste blogginlägget. Jag svarade att nu mådde jag bättre, o. att jag var ännu hos mor och far.

Här är det lite mulet väder, även om solen tittar fram ibland. Jag ska ta det lugnt, på förmiddagen meddelade jag boendet, jobbet och hemvården att jag är borta i morgon. Lite tråkigt känns det att vara förkyld men man kan inte göra så mycket åt det.

Kram 🙂

 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.