Svårt att medge

Jag har väl svårt att medge  att jag kan ha en förkylning, och är sämre i skick än jag vill erkänna. Kom på fredagskvällen till mor och far, trots att jag hade tagit hostmedicin blev hostan värre på natten. Igår på förmiddagen ringde vi med mor till boendet o. bad dom ringa till HVC och beställa en tid åt mig. Personalen skulle först på eftermiddagen ha hunnit komma med mig till Hälsovårdscentralen så det blev att mor kom med mig till HVC.

Vi fick vänta en god stund för att komma in till läkaren. Det  var samma läkare som jag hade tidigare varit hos. Jag berättade om mina symptom ,hon lyssnade på mina lungor o. det rosslade lite. Sen sade läkaren att hon skriver hostmedicin, men kan inte ge antibotika  mot någonting som inte finns och stred mot hennes etik. Det hjälpte inte hur vi med mor försökte försökte förklara att jag skulle behöva antibiotika. Både mor och jag kände argheten inom oss.

På dagen kändes det som om jag hade något i mitt högra öga, inget syntes men det pickade till och rann, dessutom rann min näsa också. Det var inte roligt, jag och far blev hemma när mor for till min brors villa och fira villa-avslutning. Vilade mig en stund, ögat kändes bättre, sen kom far på att vi skulle ta en taxi ut till min brors villa o. överraska dom, och det gjorde vi. Sen blev det pizza och paj, och många fina raketer.

Nu idag känns det faktiskt att både hostan och snuvan skulle ha blivit mindre. Jag blir  ännu hos mina föräldrar åtminstone  tills i morgon, sen får vi se hur jag börjar att må.

Kram 🙂

 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.