Mår rätt hyfsat

Nu på förmiddagen kände jag mig glad, för att jag bor på ett boende med personal som alltid finns nära en. Min näsa var känslig så att det började blöda två gånger, jag tryckte på alarmet och fick hjälp med tvättningen o. att byta kläder. Blev lite rädd för att snyta mig så näsan inte skulle börja blöda igen, men som tur gick det om. Jag såg lite på TV. och tog det lugnt.

Jag mår rätt hyfsat idag, kroppen har inte varit lika spänd som igår. På dagen tyckte  jag att hostan hade blivit så pass bra och tog ingen hostmedicin, nå till kvällen kom det en liten hostanfall. Då tog jag en dubbel dos av medicin nu till natten, ja hostan har lugnat ner sig. En del stunder har jag kunnat börja att andas normalt, och det känns verkligen skönt.

Det har varit mulet och svalare väder med bara 11, 12 värmegrader. Hösten är väl på väg, och det är bara att acceptera.

Kram 🙂

 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.