Omtanke och klokt beslut

Visst tycker jag att det är bra att personalen bryr sig om en då man är förkyld och visar sin omtanke, men ibland vill det gå nästan för långt. Jag tog hostmedicin vid frukosten, som gjorde att slemmet lossnade och jag hade en del svårigheter att äta. Handledaren gick efter föreståndaren att vi skulle prata om hur jag skulle göra idag. Jag sade att jag mådde helt okej, men var osäker med Kalajoki resan i morgon. Sen kom vi överens att det var bara och meddela ifall jag mådde sämre o. ville komma tidigare hem.

Jag kände mig inte sjuk, lite snuva men hostan var bättre. Det gick bra på jobbet även om jag kände lite mer spänningar i kroppen än vanligt, men min envishet gav sig inte, har jag bestämt mig för att jobba så gör jag det. Några gånger blödde jag näsblod ganska rejält, det brukar göra det då jag har snuva, ena gången hände i vipparin så personalen fick hjälpa mig med att tvätta ansiktet då jag kom hem. Sen gjorde jag ett klokt beslut  att jag inte åker till Kalajoki, vill inte smitta ner de andra som är med där på resan. Dessutom vill jag bli frisk till helgen.

’Nu mår jag bättre, harklar mig bara då och då. Det bra att vara hemma och ta det lugnt, ibland har jag inte kunnat vara klok o. avstå från något program men nu var jag det. 🙂

Kram 🙂

 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.