Försökt ta det lugnt

Nu fick jag gå på vattenterapi, personalen kom och hjälpte mig. Till en början  fick jag en duschstol som hjulen snurrade ganska trögt, sen när den ”bästa” stolen blev ledig så då bytte vi till den. Simhallen var tyst och lugn, där fanns nästan inga människor och ibland var vi med fysioterapeuten helt ensamma i terapibassängen. Vattenterapi gick nog bra efter sommarpausen. Det var roligt att komma igång med simningen igen. 🙂

När  jag kom hem märkte jag att jag hade fått lite hosta, tog genast hostmedicin för att förhindra hostan. Nej, nu skulle jag verkligen inte ha tid, just då jag ska fara på onsdagen till Kalajoki. En vän kom med färskt fisk åt mig igen, annars har jag försökt ta det lugnt ikväll. Nu hoppas jag verkligen att hostan ska börja ge med sig, för att det inte är kul.

Kram 🙂

 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.