Promenad och mellanmål i Aspegrens Trädgård

På förmiddagen klockan tio, ordnade vi med stug 3 här på boendet en egen tyst minut för att hedra offren i fredagens knivdåd. Till en början pratades det som hade hänt, alla hade ju hört om attacket på ett eller annat sätt. Den tysta minuten gick bra och vi alla var knäpptysta. Sen berättade personalen att de hade tänkt sig att efter lunchen skulle  vi promenera till Aspegrens Trädgård och äta mellanmål där. Själv var jag genast med på noterna.

Det var växlande molnighet o. ibland sken solen, vinden var ganska hård och då kände jag mig glad att pelargonerna var på bänken. Luften kändes ändå rätt varm men bra att ha en jacka på. Nästan alla mina grannar kom med på promenaden, då var det två elrullstolar och resten gick.

Oj vad det blommade vackert i Aspergrens Trädgård, själv hade jag inte hunnit vara där tidigare i sommar.Vi stannade bredvid en fårhage med två söta får, där fanns det bänkar att sitta på. Det blev fyllda tortillas med maletkött, saft och kaffe till mellanmål. Roligt med spontana utflykter tycker jag. 🙂

Kram 🙂

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.