Tekniken,blommorna fick komma i skydd för den hårda vinden

Ja då kom dagen som man blev påmind om hur beroende man är av tekniken. Skulle sätta mig framför datorn, märkte sen att jag hade ingen Internet. Bad hjälp av personalen, sade att de kunde sätta nätstickan rakare som var lite sned men ingen hjälp av det inte. Stängde av Wifi-boxen, nej ingen förändring. Tur som det var att jag hade en annan nätsticka som fungerade och vi satte den i datorn. Konstigt att Wifin fungerar på mobilen men inte på datorn.

På eftermiddagen tänkte jag ta och printa ut något åt assistenten, men lyckades inte och kom  sen på att printern var ju kopplad till Wifi nätverk. Det blev att jag mailade sakerna till min assistent, som lovade gå och ta ut.  Det var några ankomst anvi på paket som hade kommit till posten, nå jag skrev namnunderskrift på ett papper och det må duga som fullmakt.

Gårdagens knivdåd utreds som en terrorist attack. Det har varit sorgflaggning, flaggan på halvstång här i Finland idag. Gärningsmannen är en Marockansk på 18 år, utredningen pågår fortfarande och tar länge innan alla detaljer kommer fram. Livet måste gå vidare, även om det händer hemskheter ut i världen o. nu också i vårt land.

Det har varit mulet på dagen, senare kom regnet. Tills i morgon har det lovats bli en hård vind. För säkerhets skull lyfte vi med assistenten blommorna i skydd för den hårda vinden, och jag vill vara rädd om pelargonerna. 🙂

Kram 🙂

+

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.