Hjälper gärna till

I morse fick jag hjälpa min granne, som hade alarmet för långt borta och räcktes inte till så grannen ropade på mig. Först försökte jag ringa på personalens mobil, fick tyvärr inget svar, sen kröp jag och öppnade min dörr ut till korridoren o. sade åt en handledare att min granne behövde få hjälp. Sen när personalen var hos mig och höll på att laga frukost,då fick jag ett tack för att jag hade hjälpt grannen. Jag sade att det gjorde jag gärna.

Solen sken strax från morgonen, luften kändes mjuk o. ljum och på dagen var temperaturen kring 19 grader. Till jobbet kom en sommar vikarie från hemvården, det var en kille som hjälpte mig med lunchen. Det gick riktigt bra.

Hoppsan jag fick åka med Vipparin direkt hem, härligt att få vila sig en stund innan fysioterapin skulle börja. Blev glad när jag inte var lika spänd i kroppen som den första gången jag hade fysioterapi efter sommaren.

Ikväll kom min bror och hälsade på, han hade den nya surfplattan/paddan åt mig. Han satte den igång, nu behövs det bara ett SIM-kort till min padda. Vi satt med mina grannar ute och åt kvällsmål, som var riktigt skönt.

Kram 🙂

 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.