Kvälls bloggar

Hej, Det blev att jag kvälls bloggar, tog det riktigt lugnt ikväll och såg på TV. Ibland känns det skönt att få koppla av efter en arbetsdag. På jobbet gick det bra, jag hann laga två dagars arbete. Sen var det lite slött att behöva sitta i Vipparin o. åka runt i stan, men så fick jag kaffe och mellanmål på dagliga verksamheten efter att jag hade kommit hem.

Jag pratade med mor som sade att de kommer hem till villa-avslutningen om en vecka. Då får man se vad vi hittar på. 🙂 Kvällen gick bra även om det har varit lite av personal, då har det kommit hjälp från en annan stuga. Efter maten hann vi med handledaren plocka bort lite torra blommor och blad från mina pelargoner, sen  vattnade vi en del blommor, blomlådorna har faktiskt varit fina i sommar.

Det var soligt på dagen, men till eftermiddagen blev det mulet. Varmt har det varit, ungefär kring 19 grader. Ikväll fick jag besök av en liten o. söt hund, det var nattpersonalen som hade tagit med sig hundvalpen.

Kram 🙂

 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.