Rutiner är bra

Efter en lång och skön semester känns det bra att komma in i vardags rutiner, och få den vanliga rytmen tillbaks igen. Det är helt mänskligt att ibland kan det bli missförstånd, och gårdagens händelse har jag kunnat lämna bakom mig, och nu vet personalen om att jag behöver hjälp i simhallen. Jag tror att både de och jag var lite tröga igår o. tänkte inte riktigt efter. Där fick vi oss en lärdom, nu är det bra att fortsätta och nästa vecka tar vi o. försöker på nytt. Visst känns det förargligt då för stunden, men nu är det bakom mig.

Arbetsdagen var bra, jag kom ihåg allt det som jag behövde. Ja alla saker dyker småningom upp i minnet, jag var ju ledig sju veckor och lyckades inte att göra bort mig. Idag ville hemvården kolla upp en tid med mig, nå det är nog bra att de vet tiderna så det inte ska krångla till sig.

Det har varit varmt väder kring 20 grader, ibland har solen skinit o. ibland har den gått bakom molnen. Jag har kunna sitta ute på terrassen och njuta av mina blommor. 🙂 Ikväll kändes luften ljum och skön. 🙂

Kram 🙂

 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.