Ett litet missförstånd

Morgonen var solig och det har skinit hela dagen, även om vinden tidvis har varit ganska kraftig och hård. Sådär 16,17 grader har vi fått ha idag. Innan jag for till jobbet kollade jag med personalen att någon skulle komma och hjälpa mig till simhallen,  då vattenterapin skulle börja efter sommaren. Allt verkade vara okej.

Det kändes bra att komma till jobbet, allt gick bra. Nu kom jag i god tid till simhallen, såg inte till någon handledare, men jag tänkte att nog kommer det en personal bara jag väntar. Min fysioterapeut hann komma till aulan där jag satt i elrullstolen, men såg ingen personal. Sen försökte vi ringa till boendet medan klockan hann bli halv två, det var inte lätt att få tag på någon. Fysioterapeuten ringde till Vipparin och ändrade skjutsen till lite tidigare. Till slut fick vi tag på en personal, som sade att det hade blivit ett litet missförstånd och trodde att man skulle komma o.hämta mig klockan tre. Så det blev ingen vattenterapi men jag kom hem i alla fall.

Sen när jag var hemma igen, frågade personalen mig ifall jag var intresserad av att fara några dagar till Kalajoki o. bo i en stuga med några andra och två handledare. Och det var jag. 🙂

Kram 🙂

 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.