Hade tur med vädret 

Jag var igår med mina föräldrar på en sommarfest hos  våra vänner, och det härligt att träffa många andra vänner där.Vi hade tur med vädret, sol med växlande molnighet och ganska varmt. Det  var långbord, maten smakade jättegott, bland annat var det rökt fisk med potatis och olika sallader. Till efterrätt var det rababerkräm som också var god.

En av vännerna sov över här hos oss. Själv märkte jag att den friska luften gjorde mig trött så det var skönt att gå och sova.
Idag är det liknande och   varmt  väder, lite mera moln och kraftigare vind. På eftermiddagen ska jag gå på en fotbollsmatch.

Ni ska ha en bra dag.  Kram  🙂

 


 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.