Blev en lite större akvariestädning

På morgonen sken solen en liten stund tills det blev mulet och regniigt. Det var roligt att träffa min assIstent igen efter sommaren. Assistenten hade tagit med sig pelargonen som hade varit hos sig medan jag var på semester. Oj vad blomman hade vuxit och blivit stor o. kraftig. 🙂

Nu är alla mina pelargoner hemma igen. 🙂 Vi plockade bort lite torra blommor och blad. Måste säga att jag är nog lite stolt över blommorna.

Innan assistenten kom till mig, hade jag tänkt att vi skulle ta bara och dammsuga o. tvätta filtret, för att det var en hög av smuts som hade samlats i akvariet, inget nöje att se på. Sen när vi pratade om vad som skulle göras, bestämde vi osa att byta en del av vattnet. Och en lite större akvariestädning behövdes nog, allt var ganska  smutsigt. Medan städningen var igång hörde man några   gånger lite åska som var ett svagt bullrande ljud.

Medan vattnet tömdes från akvariet o. fylldes på, for jag med elrullstolen över till dagliga verksamheten och åt lunch. Sen körde jag tillbaks så att vi kunde sätta de olika medel i vattnet. Efteråt kändes det jättebra att ha städat akvariet, fiskarna fick nytt och fräscht vatten igen. Nu är det helt annat att se på akvariet, nu kan jag roa mig att se på fiskarna.

Mitt på dagen blev det uppehålls väder och solen sken bland molnen, vi gjorde  en promenad från dagliga verksamheten. På eftermiddagen kom mor och min bror efter mig så for vi hem till far. Det var härligt att få se mina föräldrar igen. Skönt att få ha en lämgre helg tillsammans med mor och far.

Kram 🙂

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.