Nyduschad

Dagen gick bra.Satt och målade i min målarbok. det blev ganska mycket målat idag men man kan göra bara lite åt gången. Ja jag är ju ganska noggrann med att måla och hålla mig innanför linjerna.

Efter lunchen for jag med tre andra på en promenad, det var lite mulet men ändå varmare än jag hade väntat mig. Och på dagen blev det upp till 19 grader, det kändes skönt att ha terrasdsörren öppen.

På eftermiddagen kom en vän och hälsade på mig, kom med färska bullar som sattes i frysen, mums, mums!! 🙂 🙂 Vi satt en stund på min bänk och prata, oj vad roligt det var att träffas, vi har nog talat i telefonen under sommaren men det är inte samma sak. Sen kom personalen och hjälpte med att laga mat hos mig. Det blev broiler strimlor i en Uncle Ben´s sås, ris och sallad. Det var riktigt trevligt att möjligheten fanns att kunna laga mat i lägenheten.

Redan igår frågade jag personalen om det gick bra och flytta min torsdags dusch tills i kväll, eftersom jag skulle fara till mina föräldrar på torsdag, visst gick det bra. Då behöver jag inte genast fundera på duschen när jag kommer till mor och far. Känns bra att vara nyduschad och ren o. fräsch. Kvällen var varm och ljum, solen sken lite bakom molnen.

Kram 🙂

 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.