Skön tisdagskväll

Det var en fin och solig morgon, natten hade varit ganska kylig med bara 9, 10 grader. Jag for med några andra från dagliga verksamheten ut på promenad strax från morgonen, som kändes riktigt skönt. Plötsligt blev det mulet och kom några droppar regn, men det blev bara den lilla regnskuren på hela dagen även om det kom mörka moln ibland.

Dagens fysioterapi gick bra. Vi gjorde lite övningar både med armar och ben, sakta men säkert kommer jag igång med terapin. Kroppen var fortfarande kanske ännu lite spänd,  bara jag tränar så ska spändheten nog försvinna, inte helt men till en del. Personalen ringde och beställde Vippari till måndagens vattenterapi, ja då börjar jag att besöka simhallen igen.

Pratade med en vän om vädret och tankar om örtagården ikväll. Vi bestämde oss för att fara dit, fast det verkade vara lite ostadigt väder. Fick senare ett meddelande av en annan vän om jag vill komma på en glass till dom. Då blev jag tvungen att ringa och säga att nu  hade jag lite annat program  för mig. Man kan tyvärr inte vara på två ställen samtidigt.

Roligt att vara till örtagården igen. Fick höra att något ogräs  hade varit ganska besvärlig i köks trädgården i sommar. Torkningen av örter hade  kommit igång. Där på gården gick jag med rullatorn och fick bra med motion. Kvällen blev solig  och en skön tisdagskväll.

Tog en bild på pelargonerna. 🙂 Ja de växer fint och bra. 🙂

Kram 🙂

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.