Saker som har gjort mig nöjd och glad

Blev nöjd igår när personalen satte ett band som stöd åt den ljusröda pelargonen, blomman har många knoppar nu. Jag började  bli rädd att pelargonen skulle börja sig luta för mycket till sidan. Känner mig glad att jag har börjat sätta blomgödsel färdigt i vattenkannan, då är det bara att vattna och då behöver man inte försöka komma ihåg det.

Glad blev jag då solen började skina efter att morgonen hade varit mulet, och vi gick från den dagliga verksamheten ut på en promenad. Och att personalen har hjälpa oss trots det är lite brist på de som jobbar. Blev också glad när en vän kom med fisk åt mig, oj vad gott det smakade. 🙂

Känner mig nöjd när jag trampade på Motomeden ikväll, bra att komma igång igen efter         –  sommaren. Det blev 8 km. lite på en halv timme. Ibland är det lite för lätt att man blir lat o. gör ingenting, men nu kom jag mig för att komma igång med trampandet.

Kram  🙂

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.