Smått kyligt

 

Här har det varit smått kyligt och mulet väder idag, bara 14,13 grader. Det hade lovats bli soligt till eftermiddagen men ingen sol så jag vet inte vart den har tagit vägen. Jag var ändå någon sväng ut på terrassen och såg på pelargonerna o. mina andra blommor som växer fint. Vinden gör luften ännu kyligare, men sån här är väl den finländska sommaren i år.

Min bror kom och hämtade mig o. sen for vi till deras villa. Trevligt att vara där med hans familj och det gör bra med lite omväxling. Det lagades pizza på en pizzasten på grillen som blev riktigt gott. Sen tog vi det lugnt och drack kaffe.

Nu är jag hemma igen, har inga större planer för kvällen. Snart blir det kvällsmål så jag ska gå med rullatorn till stugköket. Ni ska ha en skön kväll.

Kram 🙂

 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.