Lite yrvaken och tacksam <3

Normalt om jag är helgen här hemma på boendet, brukar jag be att personalen kvällen innan skriver upp när jag vill stiga upp på morgnarna. Brukar vara sådär kring klockan 8.00, och det har fungerat bra. Nu i morse var det en sådan morgon som personalen inte visste eller hade hunnit se lappen med tiden jag ville ha hjälp. Jag hade just hunnit vaknat klo. 7.30 när min dörr öppnades och handledaren kom in, jag var kanske lite yrvaken men allt gick nog bra.  🙂

Här har det varit regnigt och mulet väder, var ut en sväng på terrassen o. golvet var till och med lite fuktig när vinden hade gjort att regnet hade sluppit att komma in under taket. Nu verkar det som om vädret skulle kunna klarna lite upp, i alla fall ser det lite ljusare ut.

I dagens Österbottens Tidning var artikeln om mig o. Fiika. Jag är så tacksam över fina kommentarer som har kommit på mobilen och facebook. Vad bra att många tycker att tillgängligheten är en viktig sak.

 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.