Promenerade till stan och tog bilder

Jag blev glad när man lovade att en personal kunde följa med mig till stan, så Österbottens tidning fick ta bilder av mig. Vi försökte beställa taxi, men båda som vi försökte fråga skjuts av var upptagna just den tiden när jag skulle iväg. Då bestämde vi med handledaren för att promenerade till stan, och jag bestämde träff med tidnings människan. Märkte att laddningen i elrullstolen började vara slut, hämtade laddaren och lät stolen vara på laddning medan jag åt lunch.

Härligt att promenera i soligt och varmt väder, det tog bara 20 minuter att gå in till stan. Utanför Fiika Cafe  träffade jag tidnings människan och fotografen, sen kom caféets ägare och pratade med oss. Man bad mig köra uppför rampen, den var bra men kanske lite hal och kanten var lite svår,kom nog upp på den. Då var det bra att märka små  saker som kunde förbättras. Vi berättade med ägaren hur vi började skriva meddelanden till varann om funderingar kring rampen. Flera bilder togs när jag körde uppför rampen och var vid dörren som jag fick testa genom att trycka på knappen och dörren öppnades. Artikeln kommer att komma i lördagens eller söndagens tidning.

Inom en timme hade jag varit till stan och var hemma igen. Nu ska jag gå ut på terrassen och njuta av solskenet.

 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.