Fysioterapi och intervju

Det var en dimmig och grå morgon här, gråa och tjocka moln på himlen. Sen i något skede kom solen fram och luften blev varmare. På förmiddagen fick jag ett meddelande från Österbottens Tidning att man ville göra en intervju med mig och ville träffa på eftermiddagen vid Fiika Cafe. Började försöka ordna hjälp o. transport för att ta mig in till stan, frågade några människor som jag kände men de hade annat program. Och på dagen var det lite personalbrist så jag kunde inte be någon att börja komma med mig. Då föreslog jag om man komma hem till mig och det gick bra. Det är sådana situationer som får mig att  tänka på mitt funktionshinder, om det blir med en kort varsel kan det vara knepigt att ordna och komma sig iväg.

Efter lunchen var det första fysioterapi efter sommaren. Ja det gick nog helt okej, fast lite mer spänd var jag i kroppen, som i och för sig är bra att det märks att man har haft en paus. Nu blev det töjningar och avslappning, det var det som behövdes.

Lite senare kom man och intervjuade mig, det gick bra även om jag var ensam, kände mig glad att själv kunna tala utan problem eller missuppfattningar med en främmande människa. Jag berättade hur jag tog initiativet till att det blev en ramp vid Fiika Cafe. Sen var det några frågor om tillgängligheten i vår stad. Nu vill man ta en bild av mig vid Fiika, så jag grubblar fortfarande på hur jag ska ta mig dit..

 

 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.