Kraftigt åskväder

En stund efter att jag hade skrivit förra inlägget som plublicerades några timmar senaare, fick jag hjälp med duschen. Sen gick jag och åt kvällsmål, plötsligt började det att regna häftigt och så slog åskan ner med en kraftig smäll men bara en gång. Strömmen for från hela Jakobstad och några andra ställen här i regionen. Personalen fick försöka med av ficklampans ljus hjälpa oss med kvällsbestyren. Jag själv skulle tvätta mina tänder, hade inte tänkt att kranen vid tvättfatet som fungerar med beröring så är kopplad med ström och då kom det ingen vatten. Sen gick jag ut i korridoren och väntade med grannarna på att strömmen skulle komma tillbaka, den kom tillbaks vid en halv tio tiden.

Märkte sen att Internet inte fungerade, allt hände så fort att jag inte hade hunnit dra ut sladdarna ut ur väggen. Det gick ju att surfa på 4G nätverket på mobilen. Och jag fick blogginlägget publicerat på telefonen I morse ringde en handledare till JNT och bad att de skulle komma och se på mitt modem. Sen på dagen kom man från JNT, det blev att jag fick ett nytt modem. Mitt paket med höstgödsel för pelargonerna kom idag.

Solen sken men det blåste ganska hårt. På eftermiddagen var jag på kaffe hos en vän. Det var riktigt trevligt och tiden gick fort medan vi satt och pratade.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.