Glad över rampen till Fiika Cafe

På förmiddagen sken solen, sen blev det mulet men det var varmt i luften. Jag var några timmar på dagliga verksamheten som kom igång efter sommarledigheten. Fick en tid till fysioterapi nu på onsdag.

Vi for med min vän på kaffe till Fiika Cafe. Nu var det mycket lättare att komma in med rullstolen när det fanns en ramp, visserligen var dörren öppen eftersom det var en varm dag, men vi såg var man kan trycka på knappen fanns för att få upp dörren. Gick och betalade för en  kaffe och jordgubbsbakelse, framme vid kassan sade vi att jag var Susie Stenberg och var glad över rampen.

Gick ut på uteserveringen och drack kaffe. Det var första gången som det inte blåste på gågatan, annars brukar det alltid blåsa. Ja det var en god bakelse som jag åt. Medan vi satt där såg jag att man gick med en barnvagn in till Fiika. 🙂

Någon timme efter att jag hade kommit hem, så började det komma regnskurar. Det är ändå ganska varmt även om det regnar.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.